واکس پارافین

پارافین واکس یک ماده جامد بی رنگ و بو است که در صنایع پتروشیمی از نفت یا ذغال سنگ استخراج می شود. پارافین واکس ترکیبی از مولکول های هیدروکربنی اشباع شده است که از 20 تا 40 کربن اتمی تشکیل شده است.

توضیحات

ماده اولیه برای تولید واکس پارافین ، موم اسید است که مخلوطی از روغن و موم است. این ماده یک محصول جانبی ایت که از تصفیه روغن روان کننده به دست می‌آید.

قدم اول برای ساخت پارافین واکس، جداکردن روغن مایع از روغن جامد است. روغن‌ها از راه بلورسازی از هم جدا می‌شوند. معمولاً واکس شل شده، گرم می‌شود و سپس با یک یا چند حلّال مانند کیتون ترکیب شده و بعد خنک می‌شود.

پارافین وکس جامد به دودسته تقسیم می‌شوند: پارافین سبک و پارافین سنگین پارافین واکس در دمای معمولی اتاق به‌صورت جامد است ولی در دمای بیش از 37 درجه شروع به ذوب شدن می‌کند. نقطه‌جوش پارافین واکس 370 درجه سانتی‌گراد (698 درجه فارنهایت) است.

پارافین واکس در مقایسه با سایر پارافین‌ها بیشتر تصفیه می‌شود در نتیجه در صنایع غذایی و آرایشی- بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.

 

توضیحات تکمیلی
طبقه بندی

فرآورده‌های نفتی

موارد مصرف

تولید کودهای شیمیایی، صنایع نساجی، غذایی، کبریت سازی و تولید رنگ, شمع سازی، ضد آب کردن انواع کاغذ و پارچه، انواع پولیشرها، صنایع لاستیک سازی

فرم تماس

لطفا فرم را تکمیل کرده و برای ما ارسال کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.