پاندمی کووید 19 سرمایه گذاری روی فناوری معدن را تسریع می‌کند

سرمایه گذاری روی حوزه معدن پرسال

سرمایه گذاری‌ روی فناوری معدن و کرونا

رئیس شرکت تولیدکننده ماشین‌آلات معدنی اپیروک می‌گوید علاقه به اتوماسیون و برقی کردن تجهیزات “از همه جا” به سمت ما سرازیر شده است و پاندمی کووید 19 سرمایه گذاری روی فناوری معدن را تسریع کرده است.

به گفته مدیر اجرایی بزرگترین تولید‌کننده تجهیزات حفاری معدن در جهان، همه گیری کووید19 باعث سرعت بخشیدن به سرمایه‌گذاری در اتوماسیون و بروزرسانی فناوری توسط شرکت‌های معدنی برای کاهش تعداد کارکنان در محل معادن شده است.

شرکت‌های معدنی تاکنون در حال بروزرسانی تجهیزات برای استفاده از مواد با خلوص کمتر و کیفیت پایین و معادن عمیق تر بودند و اغلب آب مشکلات زیادی در راه توسعه و پیشرفت آنها به وجود می‌آورد. آنها همچنین  تحت فشار سرمایه‌گذاران برای کاهش انتشار کربن توسط تجهیزات و فرایندهای تولید خود قرار گرفته و به عنوان مثال تعداد بیشتری از شرکت‌ها امروز از کامیون‌های الکتریکی استفاده می‌کنند؛ شرکت‌های معدنی بزرگ هدف خود را رسیدن به کربن صفر قرار داده‌اند.

هلنا هدبلوم مدیر اجرایی اپیروک می‌گوید که همه‌گیری کرونا منجر به تصویب سریع‌تر بودجه برای فناوری جدید شده است زیرا شرکت‌های معدنی به دنبال کاهش تعداد کارگران در محل معادن هستند.

هدبلوم افزود: “با توجه به همه‌گیری کرونا، معادن به عنوان مناطقی شناخته می‌شود كه اتوماسیون و دیجیتالی شدن کارها می‌تواند به كمك شرکت‌ها و کارکنان آنها آید. با استفاده از دستگاه‌های متصل به اینترنت، وقتی یک تکنسین را به سایت معدنی می‌فرستید، پیش از رسیدن می‌دانید که مشکل چیست و تکنسین به سرعت می‌تواند مشکل را رفع کند. روزنامه‌  فایننشال تایمز در مقاله‌ای به بررسی نتایج همه‌گیری کرونا پرداخته و معتقد است که یکی از نکات مثبت  و مهم همه‌گیری کرونا سرعت بخشیدن به ورود فناوری جدید به صنایع است.

خانم هدبلوم مدیر اجرایی اپیروک  معتقد است که صنعت معدن “پتانسیل عظیمی” برای بهبود پایداری، ایمنی و بهره‌وری دارد. وی افزود، میانگین سن تجهیزات استخراج معادن در حال افزایش است، همین موضوع فرصت‌های بسیاری در فروش ماشین‌آلات جدید و هچنین در سرویس و خدمات بروزرسانی ماشین‌آلات قدیمی فراهم می‌کند.

سرمایه گذاری روی فناوری معدن

اپیروک، دو سال پیش از با ارزش‌ترین شرکت سوئد، اطلس کوپکو جدا و مستقل شد. این شرکت با کاترپیلار از ایالات متحده، کوماتسو ژاپن و سندویک سوئد رقابت می کند. امروز پشتیبانی، خدمات فنی و بروزرسانی تجهیزات بخشی بزرگ و البته رو به رشد در تجارت ماشین‌آلات معدنی است که بیش از دو سوم درآمد سه ماهه سوم سال گذشته اپیروک را به خود اختصاص داده است.

خانم هدبلوم معتقد است که اپیروک هنوز فرصت رشد در این بازار را دارد زیرا در حال حاضر فقط به نیمی از دستگاه‌هایی که می‌فروشد سرویس و پشتیبانی می دهد. وی افزود: این شرکت برنامه‌هایی به منظور افزایش بهره‌وری تجهیزات تولیدی خود از جمله افزودن فناوری خودکار که به طور موثری طول عمر تجیهزات را بالا می‌برد دارد.

از سه ماهه اول سال جاری، اپیروک به مشتریان ماشین‌آلات معدنی این امکان را می دهد تا در زمان تعمیرات دوره‌ای تجیهزات، موتور دیزل آنها را با یک باتری برقی جایگزین کنند.

خانم هدبلوم معتقد است، برقی شدن تجیهزات معدن می‌تواند با عمیق شدن معادن بسیار مفید باشد، زیرا دیگر نیازی به تهویه گران‌قیمت برای استخراج دود موتورهای دیزل وجود ندارد.

اکثر شرکت‌های معدنی کار استخراج را با تجهیزاتی از چندین سازنده مختلف انجام می‌دهند و خانم هدبلوم می‌گوید که یک پیشرفت قابل توجه فناوری  mixed-fleet automationیا اتوماسیون ناوگان مختلط است که در آن یک سیستم مدیریت مرکزی ماشین‌آلات شرکت‌های مختلف را کنترل و مدیریت می‌کند.

در مقایسه با تغییر تکنولوژی قبلی در استخراج معادن که از آمریکای شمالی ، اروپا و استرالیا آغاز شده بود  و پس از آن به دیگر نقاط دنیا رسید، علاقه به اتوماسیون و برق کردن تجهیزات “از همه جا سرازیر شده و اینبار با روند قبل متفاوت و درخواستی جهانی است.

منبع

0/5 (0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.