انواع کفپوش‌های چوبی + “مقایسه قیمت”

folder_openوبلاگ
commentبدون دیدگاه
آشنایی با کفپوش های چوبی

کفپوش‌های چوبی

کفپوش‌های چوبی همانطور که از نامشان پیداست، نوعی پارکت چوبی هستند که از قطعات چوب طبیعی در اشکال و اندازه‌های مختلفی ساخته می‌شوند و در کف خانه، ادارات و شرکت‌ها کاربرد دارند. کفپوش‌های چوبی علاوه بر زیبایی از استحکام و طرح‌های متنوعی برخوردار هستند که از انواع مختلف چوب مانند چوب راش، افرا، بلوط، گردو تهیه شده‌اند. این کفپوش‌ها مقاومت بالایی در برابر حرارت و رطوبت دارند، به همین دلیل امکان نصب بر روی سیستم گرمایشی را نیز دارا هستند.

ویژگی کفپوش‌های چوبی

  • از مقاومت بالایی در برابر ضربه و اجسام سنگین برخوردار هستند.
  • امکان و قابلیت شستشو راحتی دارند.
  • عایق مناسبی در برابر صدا و حرارت هستند.
  • اکثر پارکت‌های چوبی ضد خش هستند و تغییر شکل نمی‌دهند.
  • قابلیت نصب بر روی سیستم گرمایشی را دارا هستند.
  • امکان تعویض و نصب در مکان دیگر را دارند.
  • در برابر رطوبت ضد آب هستند.
  • کفپوش‌های چوبی ضد حساسیت نیز هستند.
  • معمولاً عمر طولانی دارند.
  • به راحتی قابلیت تعمیر و بازسازی دارد.
  • کفپوش‌های چوبی به آسانی بر روی تمامی سطوح نصب می‌شود.
  • امکان لب پر شدن و شکستن کفپوش چوبی به هنگام ضربه وجود ندارد.
  • کفپوش‌های چوبی به راحتی تمیز شده و به آسانی می‌توان از آن‌ها نگهداری کرد.

کاربرد کفپوش‌های چوبی

  • از کفپوش‌های چوبی برای پوشش کف خانه و فضای باز مانند روف گاردن و تراس استفاده می‌شود.
  • جهت پوشش و زیبایی کف رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها، فست فودها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
  • کفپوش‌ها در شرکت‌ها، ادارات، دفاتر و… کاربرد دارد.
  • جهت پوشش کف آموزشگاه‌ها، کلاس زبان‌ها و… استفاده می‌شود.

انواع کفپوش‌های چوبی

انواع کفپوش‌‌های چوبی

  • کفپوش چوبی از درخت بلوط

کفپوش‌های چوبی که از جنس درخت بلوط ساخته می‌شود با طیفی از رنگ‌های گرم و دلنشین می‌تواند فضای صمیمی و آرام بخشی را به وجود آورد. چوب درخت بلوط به دلیل مقاومت بالا در برابر ضربه و فرورفتگی جزو پرکاربردترین چوب‌ها در ساخت کفپوش است. طول عمر و دوام بالا، تنوع در قیمت و رنگ، قدرت رنگ‌پذیری بالا و ظاهری بی‌نظیر از جمله ویژگی‌های کفپوش چوبی از درخت بلوط است.

  • کفپوش چوبی درخت زبان گنجشک

درخت زبان گنجشک یا درخت ون درختی اروپایی است که در اسکاندیناوی بسیار به چشم می‌خورد. چوب این درخت سختی و مقاومت بالا در برابر ضربه، خش و فشار دارد. کفپوش‌های چوب درخت زبان گنجشک زیبایی و رنگ روشنی نیز دارند و بسیار قابل انعطاف هستند و به راحتی فرم و شکل مورد نظر را به خود می‌گیرد. هم‌چنین این چوب قابلیت رنگ‌پذیری بالایی دارد. کفپوش چوبی درخت زبان گنجشک به دلیل مقاومت در برابر آب بهترین گزینه برای حمام، آشپزخانه و اتاق خواب است.

  • کفپوش چوبی درخت افرا

این درخت در جنگل‌های شمالی کشور ایران بسیار رشد می‌کند که رنگ روشن و استحکام بالایی دارد. این کفپوش‌ها در گذر زمان دچار تغییر رنگ و شکل نمی‌شوند و به راحتی قابل تمیز کردن هستند.

  • کفپوش چوبی درخت کاج

کفپوش‌های چوبی درخت کاج از نرمی و استحکام پایین‌تری نسبت به سایر کفپوش‌ها برخوردارند و در رنگ‌های مختلفی در بازار عرضه می‌شوند که پرفروش‌ترین رنگ آن رنگ تیره با رگه‌های تیره‌تر است.

  • کفپوش چوبی جنس بامبو

کفپوش‌های چوبی بامبو محبوب‌ترین نوع کفپوش‌ها هستند. این کفپوش‌ها زیبایی، استحکام و مقاومت بالایی دارند؛ اما کفپوش‌های بامبو در برابر نور آفتاب بسیار ضعیف بوده و تغییر رنگ می‌دهند، به همین دلیل بهتر است در مکان‌هایی که به دور از نور آفتاب هستند مورد استفاده قرار بگیرند. باید خاطر نشان کرد این نوع کفپوش‌های چوبی پس از گذشت مدت طولانی می‌توانند به راحتی تعمیر و بازیافت شوند.

  • کفپوش چوبی درخت راش

چوب راش از زیبایی، استحکام و مقاومت بالایی نسبت به سایر چوب‌ها برخوردار است و حمل این کفپوش‌ها به دلیل سبکی آن بسیار راحت‌تر از سایر کفپوش‌ها است. از دیگر برتری‌های کفپوش چوبی درخت راش می‌توان به زیرسازی خوب و راحت آن به وسیله چسب اشاره نمود.

  • کفپوش چوبی درخت گیلاس

چوب درخت گیلاس از جمله چوب‌های پرمصرف در صنعت ساخت انواع کفپوش‌ها است که چوب این درخت از استحکام فوق‌العاده‌ای در برابر ضربه برخوردار است و همین امر موجب فروش بالای پارکت‌های چوب گیلاس می‌شود. کفپوش‌های این درخت رنگ کرم مایل به قهوه‌ای دارند که سبب زیبایی فضای خانه می‌گردند. لازم به ذکر است این نوع کفپوش‌ها در فرآیند نصب بسیار حساس هستند و به راحتی می‌توانند آسیب ببینند از این رو برای نصب آن می‌بایست از افراد متخصص کمک گرفت.

روش نصب کفپوش چوبی

روش نصب کفپوش چوبی

از آنجایی که نصب انواع کفپوش‌ها نیاز به ابزارهای مخصوصی مانند کاتر، رطوبت‌سنج، کاردک چوبی، اره دستی و … دارد، بهتر است از افراد متخصص در این حوزه کمک گرفت. نصب کفپوش نیاز به زیرسازی دارد و باید محل مورد نظر را تمیز و از هر گونه رطوبت پاک کرد و سپس از فوم مخصوصی برای زیرسازی به منظور ایجاد عایق و محافظ برای کفپوش‌ها کمک گرفت و همچنین به وسیله فوم محل عبور انواع لوله و نصب قرنیزها مشخص شود. پس از آن با ریختن چسب، سطح مورد نظر آماده نصب می باشد. در مرحله بعد کفپوش‌ها را می‌توان با توجه به سلیقه خود به صورت هفت هشتی، صاف و عمودی نصب نمود.

READ  مهم ترین دلایل استفاده از الیاف شیشه ‌ای در صنایع مختلف

بعد از نصب پارکت‌ها می‌بایست روی آن‌ها را از گرد و خاک تمیز کرد، پس از آن نیاز است بررسی شود که تمام قطعات به‌درستی در جای خود قرار گرفته باشند و سپس درزهای کفپوش‌ها با استفاده از لاک مخصوص باید پوشانده شوند.

بهتر است قبل نصب حدود 48 ساعت کفپوش‌ها در محل مورد نظر قرار بگیرند تا با دمای محیط سازگاری پیدا کنند.

فیشینگ کفپوش چیست؟

به اقداماتی که بعد از نصب کف‌پوش‌ها جهت زیبایی، استحکام و دوام آن‌ها انجام می‌شود فیشینگ گفته می‌شود. فیشینگ کفپوش‌ها سبب بالاتر رفتن مقاومت آن‌ها در برابر رطوبت می‌گردد. همچنین رنگ و زیبایی کف‌پوش را دو چندان کرده و موجب یک دست شدن پارکت‌های قدیمی و جدید با یکدیگر می‌شود.

قیمت کفپوش‌های چوبی

کفپوش‌های چوبی در انواع مختلفی در بازار عرضه می‌شود که هر کدام قیمت متفاوتی دارد، قیمت انواع کفپوش‌ها بستگی به جنس، نوع، درجه آن‌ها دارد. علاوه بر این هزینه نصب انواع پارکت‌ها به دلیل تفاوت ابعاد آن‌ها با یکدیگر متفاوت است و البته این نکته را در نظر بگیرید هزینه زیر سازی، نصب و حمل و نقل کفپوش‌ها جدا از قیمت آن‌ها محاسبه می‌شود.

موضوع دیگری که در قیمت پارکت‌ها تأثیر دارد برند محصول است، به عنوان مثال کفپوش‌های ساخت آلمان و ترکیه به مراتب قیمت بالاتری از سایر کفپوش‌ها ایرانی دارد.

  • قیمت کفپوش‌های چوبی آلمانی

کفپوش‌های چوبی آلمانی از جمله پارکت‌های با کیفیت و تنوع بالا در طرح است که نسبت به پارکت‌های ساخته شده سایر کشورها مانند ترکیه و چین از قیمت بالاتری برخوردار هستند. این پارکت‌ها در برندهای مختلفی در بازار عرضه می‌گردند که هر کدام ویژگی و کیفیت خاص خود را دارند. از جمله برندهای آلمانی پرفروش می‌توان به پارکت کلاسن اشاره کرد که مغزی HDF نیز دارا است.

  • قیمت کفپوش‌های چوبی ترک

کفپوش‌های چوبی ترک به دلیل کیفیت و قیمت مناسب آن در صنعت ساختمان‌سازی به عنوان یکی از پرکاربردترین مصالح ساختمانی به شمار می‌آید. کفپوش‌های چوبی ترک ساخت کشور ترکیه هستند که این کشور در چند دهه اخیر در زمینه ساخت انواع کفپوش‌های چوبی پیشرفت قابل توجه‌ای داشته است. کفپوش‌های چوبی ترک را می‌توان در اندازه‌ها و ضخامت‌های مختلف متناسب با محیط مورد نظر خریداری کرد. قیمت پارکت‌های چوبی ترک نسبت به پارکت‌های آلمانی ارزان‌تر ولی نسبت به پارکت‌های ایرانی گران‌تر هستند، اما به لحاظ کیفیتی از کیفیت و استحکام خوبی برخوردار و قابل رقابت با سایر رقبای خود هستند.

  • قیمت کفپوش‌های چوبی ایرانی

قیمت کفپوش‌های ایرانی نسبت به سایر کفپوش‌ها به مراتب ارزان‌تر است. البته ارزان بودن آن دلیل بر کیفیت پایین این کفپوش‌ها نیست و از جنس کیفیت و استحکام بالایی برخوردار هستند. کفپوش‌های ایرانی در برند، جنس، ضخامت و کیفیت‌های متفاوتی در بازار عرضه می‌شود که قیمت‌های متفاوت و مقرون به صرفه دارند.

 

البته این نکته را در نظر بگیرید که با توجه به نوسانات بازار نمی‌توان قیمت مشخصی در مورد انواع چوب و کفپوش‌ها اعلام کرد، به همین دلیل بهتر برای اطلاع از آخرین قیمت‌ها بازار چوب با واحد سلولزی شرکت پرسال به شماره 26208312 و 09050705195 تماس حاصل نمایید.

سؤالات متداول

  1. کفپوش‌های چوبی چه ویژگی‌هایی دارند؟

آن‌ها عایقی مناسب در برابر صدا و حرارت هستند؛ می‌توان آن‌ها را تعمیر و بازسازی کرد و از عمر طولانی برخوردار می‌باشند. مقاومت بالا در برابر ضربات و اجسام سنگین از دیگر ویژگی‌های کفپوش‌های چوبی به شمار می‌رود.

  1. کفپوش‌های چوبی انواع مختلفی دارد؟

بله؛ کفپوش‌های چوبی را می‌توان از چوب درخت‌های مختلف نظیر بلوط، درخت زبان گنجشک، افرا، کاج، بامبو، راش و درخت گیلاس ساخت. ویژگی‌های منحصر به فردی که هر یک از چوب‌ها دارد، سبب شده‌اند که کف‌پوش‌ها در انواع مختلف و متنوع تولید و عرضه شوند.

  1. فیشینگ کردن کفپوش چه تأثیری دارد؟

فیشینگ کفپوش‌ها آن‌ها را زیباتر کرده و دوام و استحکامشان را افزایش می‌دهد.

  1. چه عواملی بر قیمت کفپوش چوبی تأثیرگذار هستند؟

قیمت انواع کفپوش‌ها به جنس چوب، نوع آن و کیفیت ساخت وابسته است.

  1. کفپوش‌های چوبی چه کاربردی دارند؟

از کفپوش‌های چوبی برای پوشاندن کف خانه، فضاهای باز نظیر روف گاردن و تراس، کف رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها، فست فودها، شرکت‌ها، ادارات، دفاتر استفاده می‌شود.

keyboard_arrow_up